Nieuwe website Kennemer Diëtisten

Vandaag is onze nieuwe website van Kennemer Diëtisten gelanceerd! Dit is de nieuwe website voor diëtistenpraktijk Kennemer Diëtisten in Haarlem. Via deze websites kunt u online kennis maken met onze diëtisten en onze praktijk.

Met onze nieuwe website hopen we een breder publiek te bereiken en kennis te laten maken met onze diëtisten. Kennemer Diëtisten is een samenwerkingsverband tussen de diëtistenpraktijken van Jennifer Rezek en Helen Velthuizen.

Daarnaast biedt deze website de mogelijkheid om onze huidige en toekomstige cliënten beter te informeren en hiermee een betere service te verlenen. Op onze website kunt u kennis maken met Helen, Jennifer en Saskia of op zoek naar de dichtstbijzijnde locatie om een afspraak in te plannen. Via de contactpagina kunt u vinden hoe u contact met ons kunt opnemen.

De komende maanden zullen we ook nog druk door ontwikkelen en nieuwe functionaliteiten online brengen. Mocht u nog tips of aanbevelingen hebben, dan horen wij het graag.

Zoals u ziet beschikt onze nieuwe website over een nieuwspagina waar wij met enige regelmaat nieuwe artikelen op zullen plaatsen. Bent u benieuwd naar onze visie, mening en berichtgeving over voeding gerelateerde zaken? Kom dan snel nog een keertje terug!