Ons Team

Ons team bestaat uit drie diëtisten. Ieder met haar eigen stijl en aanpak, maar altijd met praktische en op maat adviezen. Elke diëtist bij Kennemer Diëtisten is gediplomeerd, lid van de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD) en staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Daarnaast hebben wij ieder onze eigen specialisaties, waardoor u in de meeste gevallen bij een gespecialiseerde diëtist terecht kunt voor een deskundig advies op maat. Samen staan wij voor u klaar om u te helpen met en ondersteunen bij al uw voeding gerelateerde vragen en uitdagingen.

Kennemer Diëtisten is een samenwerkingsverband tussen de praktijken van Helen Velthuizen en Jennifer Rezek, waarbij Saskia Pot al sinds 2019 als vaste kracht ons team versterkt.

Helen Velthuizen

Helen Velthuizen, diëtist

Helen is onder andere gespecialiseerd in oncologie, ondervoeding door ziekte, diabetes, sondevoeding en eetstoornissen. Lees hier verder over Helen.

Jennifer Rezek

Jennifer Rezek, diëtist

Jennifer is onder andere gespecialiseerd in oncologie, kwetsbare ouderen, diabetes, coeliakie en kinderdiëtetiek. Lees hier verder over Jennifer.

Saskia Pot

Saskia Pot, diëtist

Ik vind het belangrijk dat mijn adviezen aansluiten op de persoonlijke voorkeuren en wensen van de cliënt. Lees hier verder over Saskia.

Juliet Bennis Dietist in opleiding

Juliet Bennis, diëtist in opleiding

Juliet is vierdejaars student Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Lees hier verder over Juliet.