Juliet Bennis, diëtist in opleiding

Hoi! Ik ben Juliet Bennis, vierdejaars student voeding en diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben 22 jaar oud en woon sinds 2 jaar met veel plezier in Amsterdam-West. De komende 20 weken zal ik als diëtist in opleiding werkzaam zijn bij Kennemer Diëtisten.

Ik ben dol op sporten; ik ga dan ook regelmatig naar de sportschool en daarnaast hockey ik bij Pinoké. Eten heeft altijd al een hoofdrol in mijn leven gespeeld; de balans vinden tussen een goede gezondheid en genieten van lekker eten vind ik erg interessant. Hiermee wil ik graag mensen helpen en daarom besloot ik mij hier verder in te verdiepen door te kiezen voor de studie voeding en diëtetiek. 

De komende tijd ga ik veel leren bij Helen, Jennifer en Saskia en met hun hulp zal ik mijn kennis en vaardigheden als diëtist in opleiding verbreden. Na dit halfjaar hoop ik met vernieuwde kennis mijn scriptie te schrijven en aan het einde van dit studiejaar af te studeren als diëtist.

U bent welkom met al uw vragen rondom voeding en gezondheid! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina.

Juliet Bennis Dietist in opleiding