Saskia Pot, diëtist

Ik ben Saskia Pot, gediplomeerd diëtist, afgestudeerd in 2020 aan de hogeschool van Amsterdam. Ik heb altijd al grote affiniteit gehad met eten en gezondheid, vandaar ook de keuze voor de opleiding Voeding en Diëtetiek.

Tijdens deze opleiding en gelopen stages heb ik ervaring opgedaan in het werkveld. Waar ik mij tijdens een groot deel van de opleiding heb verdiept in de gezondheid van ouderen en advisering en begeleiding bij diabetes en CVRM problematiek. Dit alles valt samen onder het toewerken naar een gezonde leefstijl. Ik vind het belangrijk dat mijn adviezen aansluiten op de persoonlijke voorkeuren en wensen van de cliënt.

Naast het helpen bij het behalen van uw doelen door middel van passend advies, hoop ik u gedurende het traject te kunnen motiveren en inspireren. Ik laat u graag zien dat een gezonde leefstijl ontzettend leuk is en absoluut niet saai. Zelf ben ik een fanatieke hobbykok en geniet van lekker en gezond eten. Ik heb dan ook altijd inspiratie voor leuke en gezonde recepten! Graag maak ik kennis met u op een van de spreekuur locaties.

U bent welkom met al uw vragen rondom voeding en gezondheid! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina of direct met mij via 06 42895285 / saskia@kennemerdietisten.nl

Saskia Pot

VERENIGING VOOR DIËTISTEN

Om goede diëtistische zorg aan cliënten te kunnen blijven bieden, ben ik lid geworden van de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD). Daarnaast ben ik ook geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. En om deze registratie te behouden word ik verplicht tot het jaarlijks volgen van scholingen en cursussen. Hierdoor ben ik altijd op de hoogte ben van de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van voeding en gezondheid.