Sigrid Lau, diëtist

Ik ben Sigrid Lau, woonachtig in Haarlem. Ik ben begin 2023 afgestudeerd als diëtist. Ik heb dit vak gekozen vanwege mijn belangstelling naar voeding in relatie tot ziekte en gezondheid: de rol van voeding en hoe voeding hieraan kan bijdragen. Tijdens de opleiding en stage heb ik mij hierin goed kunnen verdiepen en ik vind het heel leuk om door te blijven leren binnen het vakgebied.

Als diëtist help en begeleid ik graag mensen bij het aanpassen van hun voedingspatroon om klachten te verminderen en bij het bereiken van een betere, gezondere leefstijl. Het mooie aan het vak vind ik om samen met de cliënt op zoek te gaan naar een goed eetpatroon, dat haalbaar is en wat bij diegene past.

U bent welkom met al uw vragen rondom voeding en gezondheid! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina.

VERENIGING VOOR DIËTISTEN

Om goede diëtistische zorg aan cliënten te kunnen blijven bieden, ben ik lid geworden van de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD). Daarnaast ben ik ook geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. En om deze registratie te behouden word ik verplicht tot het jaarlijks volgen van scholingen en cursussen. Hierdoor ben ik altijd op de hoogte ben van de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van voeding en gezondheid.