Zoë Verlaan, diëtist

Mijn naam is Zoë Verlaan en ik ben sinds 2022 afgestudeerd diëtist. Op dit moment woon in Den Haag, maar ik heb twee jaar in Haarlem gewoond en vind het ontzettend leuk om weer terug te zijn. 

Ik heb voor de opleiding tot diëtist gekozen omdat ik erg geïnteresseerd ben in wat gezonde voeding nou precies is. Voordat ik voor het beroep diëtist studeerde heb ik een toneel opleiding afgerond. Bij toneel kreeg ik veel te horen dat we goed voor ons lichaam moesten zorgen door gezond te eten. Maar wat gezond eten precies was werd niet verteld. 

Door zelfstandig op het internet te zoeken kreeg ik geen duidelijk antwoord over wat gezond eten nou precies is, dus leek de opleiding tot diëtist een logische stap. 

Tijdens de opleiding heb ik niet alleen veel geleerd over voeding maar ben ik ook enthousiast geworden over hoe voeding mensen beïnvloed en hoe het kan helpen bij verscheidende lichamelijke problemen. Omdat ik hier graag nog meer over wil leren volg ik naast het werk als diëtist de (pre)master Gezondheidswetenschappen. 

Mijn passie is altijd geweest om mensen te helpen en ik wil dit doen door middel van voeding en op maat gemaakte adviezen. Ik wil graag laten zien dat goede voeding niet lastig of vervelend hoeft te zijn. Daarnaast vind ik het belangrijk om adviezen te geven die afgestemd zijn op de persoonlijke wensen en behoeftes. 

Door de opleiding tot diëtist en aansluitende stages heb ik ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen. Ik help graag mensen van jong en oud met allerlei verschillende achtergronden en nationaliteiten met hun voeding. 

U bent welkom met al uw vragen rondom voeding en gezondheid! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina.

VERENIGING VOOR DIËTISTEN

Om goede diëtistische zorg aan cliënten te kunnen blijven bieden, ben ik lid geworden van de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD). Daarnaast ben ik ook geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. En om deze registratie te behouden word ik verplicht tot het jaarlijks volgen van scholingen en cursussen. Hierdoor ben ik altijd op de hoogte ben van de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van voeding en gezondheid.